Automatische deursystemen

EDS is de specialist in plaatsing en onderhoud van automatische deuren en deursystemen zoals schuif-en draaideuren en gehandicapten toegangsdeuren. EDS is in staat om een op de situatie afgestemde oplossing te bieden. Wij garanderen u de beste kwaliteit van aanvraag tot de installatie.

Draaideur-systemen

Automatische draaideuren zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk maar aan bijvoorbeeld fysiotherapie, waar mensen die slecht ter been zijn de praktijk toch makkelijk kunnen betreden. Of aan de zorginstelling met oudere en/of minder valide bewoners. Deze mensen hebben vaak niet meer de kracht om een deur zelfstandig te openen. Ook VVE’s kiezen steeds vaker voor automatische draaideuren.
Een automatische draaideur biedt naast comfort een stuk veiligheid. Omdat de deur altijd gesloten wordt krijgen vreemden geen toegang tot uw pand. De deur kan op verschillende manieren geopend worden. Bijvoorbeeld met een handzender, een sleutelschakelaar, een sensor of een toegangscontrolesysteem, waarbij u een tag (sleutelhanger) of pas moet aanbieden om toegang te krijgen tot het pand. EDS kan u adviseren welke passende oplossing in uw situatie het meest geschikt is.

Schuifdeursystemen

Automatische schuifdeuren zijn bijna niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Je komt ze overal tegen, zoals in kantoorpanden, zorginstellingen en winkelcentra. Het grote voordeel voor gebruikers is het bedieningsgemak en de snelheid. Je hoeft niet handmatig een deur te openen en kunt direct doorlopen. Dit is ideaal al je volle handen hebt of bijvoorbeeld in een rolstoel zit. In een ruimte met een smallere doorgang is een schuifdeursysteem ook uitermate geschikt. De deur schuift helemaal in een behuizing en neemt weinig ruimte in beslag. Op die manier blijft de ruimte goed toegankelijk.
De meeste automatische schuifdeuren zijn gemaakt van stevig glas. Hierdoor zijn ze robuust en laten ze toch voldoende licht door. Door de toevoeging van geavanceerde sensors gaan ze direct open als een bezoeker een ruimte wil betreden of verlaten. Als de stroom onverwacht uitvalt of in geval van een noodsituatie kunnen de deuren handmatig geopend worden om het pand zo snel mogelijk te verlaten. EDS helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw toegangssysteem.

Powered by Acceleratic