Verzekerd van kwaliteit en zorg

Diensten

 

Data-installaties

Communicatie is vandaag de dag onmisbaar. Ook als het gaat om data-installaties kan EDS u van dienst zijn. Of het nu gaat om een huiscentrale of een complete data-installatie op kantoor, EDS is als het gaat om data-installaties een geschikte partner.

Beveiligingsinstallaties

EDS installeert en onderhoud beveiligingsinstallaties voornamelijk in de utiliteitssector. Hierbij wordt veiligheid gecombineerd met functionaliteit en gebruiksgemak.

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft in uw pand. Vaak betekent dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer wordt gemonteerd.

Onderhoud

Onderhoud aan elektrotechnische installaties is vaak een ondergeschoven kindje. Het niet onderhouden leidt vaak tot storingen en uiteindelijk defecte installaties.

Automatische deursystemen

EDS is de specialist in plaatsing en onderhoud van automatische deuren en deursystemen zoals schuif-en draaideuren en gehandicapten toegangsdeuren.

Woonhuisinstallaties

Elektro Drechtsteden is thuis in renovaties binnen in de woningen. Van het vervangen van een wandcontactdoos tot het geheel vervangen van alle elektra in de woning.

WMO-aanpassingen

Woningaanpassingen zijn er in soorten en maten. Eenvoudige aanpassingen kunt u zelf laten aanbrengen. Voor meer ingewikkelde aanpassingen hebt u de hulp nodig van deskundigen.

Powered by Acceleratic