Verlichting

De aanwezigheid van licht is essentieel voor de mensheid. Licht beïnvloedt onze gezondheid en ons gevoel voor de omgeving. Het gebruik van daglicht i.c.m. kunstlicht is van groot belang. Wanneer er niet genoeg daglicht is, moet er een optimale kunstmatige verlichtingsinstallatie ontworpen worden. De verlichting van een huis, gebouw of industriehal behoeft veel aandacht. Het is niet alleen de lamp die geïnstalleerd moet worden. Ook de richting, de sterkte, de lichtbron en de kleur van het licht zijn belangrijk. Door middel van een lichtplan worden met al deze aspecten rekening gehouden. Elektro Drechtsteden schenkt hierbij extra aandacht aan energiebesparing, kostenbesparing, veiligheid en een mooi design waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met uw budget.

Kantoorverlichting

Verlichting vraagt veel energie. In de praktijk blijkt dat bij een groot aantal bedrijven nog verouderde verlichting wordt gebruikt. Denk daarbij aan bepaalde types tl-verlichting, halogeenverlichting of gloeilampen. Onnodig hoge energiekosten.
Ook gaat er veel lichtopbrengst verloren wat de productiviteit van uw medewerkers negatief kan beïnvloeden. Dankzij nieuwe ontwikkelingen kan dit aanzienlijk duurzamer en efficiënter. Wilt u weten wat efficiënte verlichting voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen vrijblijvend contact met u op

PKVW

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, woongebouwen, buurten en wijken. De kans dat gelegenheidsinbrekers uw woning links laten liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW. De eisen zijn beveiliging, verlichting en rookmelders. Het gaat dan om de bereikbare ramen en deuren in de voor-, zij-, achtergevel en dak, en om zowel vaste als bewegende delen (ramen en deuren). Kortom, de beveiliging van alle ramen en deuren die toegang verschaffen tot de woning. maar het gaat ook om buitenverlichting en rookmelders. Elektro Drechtsteden kunt uw woning voorzien van PKVW verlichting en rookmelders. Vraag naar onze mogelijkheden.

Buitenverlichting

De mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting zijn enorm breed. Aan de ene kant kunt u kiezen voor functionele buitenlampen, met bijvoorbeeld een bewegingssensor, maar daarnaast wilt u 's avonds ook genieten van sfeervolle verlichting in uw tuin of bij uw bedrijfspand.
EDS kunt u adviseren over de mogelijkheden m.b.t. buitenverlichting. Bent u voornamelijk geïnteresseerd in het energieverbruik en op zoek naar een voordelige energiezuinige oplossing, dan kunt u ook denken aan Ledverlichting.

Reclameverlichting

Door de steeds toenemende druk van concurrentie moeten bedrijven opvallen voor haar klanten. Reclame is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Dit, gecombineerd met het streven naar een 24-uurs economie, zorgt ervoor dat reclame ook in de nachtelijke periode te zien moet zijn. Diverse vormen van reclame verlichting doen uw reclames in een heel ander licht komen te staan. Naast de reclame verlichting is EDS ook thuis in de verlichting van kunstwerken, speciale complexe interieur of exterieur verlichting.

Nood-en vluchtwegverlichting

Wanneer de algemene verlichting in een werkomgeving plotseling uitvalt, is het vereist dat de noodverlichtingsinstallatie vervangende verlichting biedt om ervoor te zorgen dat gebruikers en bezoekers van het pand op een veilige wijze het gebouw kunnen verlaten. Vluchtroutes dienen goed verlicht te worden. De noodzakelijke en vereiste verlichting dient dan zorgvuldig in kaart gebracht te zijn. Hiervoor is een juiste armatuur van groot belang. EDS biedt vluchtroute- en oriëntatieverlichting voor elke omgeving.

Design

Niets is prettiger dan een goede verlichting in kantoorgebouwen, buiten en in uw huis. Maar het oog wil ook wat. Samen met u kan Elektro Drechtsteden op zoek naar passende verlichting met een mooie uitstraling.

Powered by Acceleratic